Ismerje meg csapatunkat:

BOLYA ÁRPÁD

Mottóm: "Nem mindig lehet megtenni azt, amit kellene, de mindig meg kell tenni azt, amit lehet." 

Számomra a minőség, - és a folyamatok minősége mindig is kiemelt jelentőségű volt, szakmai életem elválaszhatatlan részét képezi. Alapvetően gépészmérnökként és logisztikai szakmérnökként végeztem a GATE-n, majd a Bánkin folytattam, ahol minőségügyi szakmérnök lettem. Az elmúlt évtizedekben dolgoztam minőségbiztosítási és minőségfejlesztési területeken munltinacionális cégeknél vezető pozícióban, és jól tudom, hogy a mai, felgyorsult világunkban, milyen nehéz ezen a területen elmélyedni a problémákban és megoldásokat keresni rájuk. Six sigma master black belt és folyamatfejlesztési szakember vagyok, akinek fontos, hogy értéket tudjon adni nemcsak a nagy, hanem a kis-és közepes vállalkozásoknak is. Ezen kívül a Magyar Minőség Társaság  tagjaként fontosnak tartom a minőségügyi szemlélet terjesztését, továbbvitelét és a vállalatok, továbbá a mindennapi életünkben, gondolkodásunkban való elmélyítését.


VARGA NÁNDOR

Mottóm: "A végcélt nem mi döntjük el, de a hozzá vezető utat mi határozzuk meg ."

Radiológusként kezdtem szakmai utamat a Láng Gépgyárnál , majd minőségbiztosítással - gyártásszervezéssel- programozással , illetve közvetlen gyártásirányitással foglalkoztam. A szakmai fejlődésemet az ABB-nél , majd az ALSTOM-nál gyarapítottam. Egyedi gépgyártás -erőművi berendezések -turbinák -hőcserélők -kondenzátorok gyártása , minőségbiztosítása volt a feladatköröm.

Ezek után az Építőiparban , acélszerkezet gyártás -helyszíni kivitelezés minőségbiztosítása következett : Mercedes - Audi-LEGO  - Fradi-Gruppama stadion ezeken a nagyobb volumenű munkákon szereztem gyakorlatot.

A minőség-pontosság-megbízhatóság: ezek azok a dolgok, amik számomra nagy jeletőséggel bírnak.